Le Phare Du Cap Bon Harissa
Detailní popis produktu
Harrisa je velmi pálivá pasta z červených chilli papriček ochucená česnekem, koriandrem, kmínem a solí. Také se přezdívá kečupem středního východu. Harissa se přidává do pokrmů ke zvýraznění chutí a používá se jako koření. Tradičně se používá k dochucení kuskusu nebo k marinování jehněčího, kuřecího masa nebo ryb. Hodí se však i ke grilovaným masům nebo při přípravě omáček. Zkuste přidat lžíci harissy ke guláši, natřít do hamburgeru, použít k marinování kuřete nebo okořenit rajčatovou omáčku. Složení: pálivé papričky 87 %, česnek, koriandr, sůl, kmín, regulátor kyselosti: kyselina citronová Nutriční hodnoty / 100g: energetická hodnota 382kJ/72kcal, tuky 1,8g (včetně nasycených mastných kyselin 0,5g), sacharidy 11g (včetně cukrů 6,9g), bílkoviny 2,9g, sůl 1,7g.
Země původu: Země původu: Tunisko Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v lednici, nejlépe zakryté, nebo pod tenkou vrstvou oleje.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření |
---|---|
Záruka: | 3 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.