POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! K vaší objednávce nad 1100 Kč dáváme tento týden výbornou a komplexní zubní herbal pastu na ájurvédických principech vyrobenou Dabur red za korunu při platbě převodem nebo dobírkou jako dárek pro vás. Stačí ho připsat do poznámek k objednávce. NEVÁHEJTE. Děkujeme.

Hodnocení obchodu

5,0 61 hodnocení
Přidat hodnocení
5
59x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora Bronislava | 25.10.2020
Kvalitní zboží, rychlé a spolehlivé dodání.
E Avatar autora Eliška | 23.10.2020
Úžasný e-shop, s téměř okamžitým odesláním. Kvalitní produkty.
B Avatar autora Blanka | 23.10.2020
Jsem spokojená, kvalitní produkty, dobrá komunikace...
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 23.10.2020
Děkujeme, hodně sil v tomto období.
JB Avatar autora Jiří Brdek | 22.10.2020
Velice spokojen
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 22.10.2020
děkujeme za milá slova
Avatar autora P. | 19.10.2020
Uzasny obchod, skvela komunikace a zajimave, neotrele zbozi. Bylo na case, aby nekdo konecne zacal dovazet i jine zbozi, nez jsou arabske parfemy :-) A treba takove kremy jsou moc super, ten muj Choco musk mi asi dlouho nevydrzi, protoze je to takova aromaterapie. Budu zkouset dalsi a dalsi zbozi, produkty jsou opravdu kvalitni. Diky za Vas obchod.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 23.10.2020
Moc nás to těší, děkujeme.
J Avatar autora Jarmila | 11.10.2020
Skvělá komunikace, velmi rychlé doručení, úžasné zboží. Mohu jedině doporučit! Děkuji. :)
I Avatar autora Iveta | 11.10.2020
vždy rychlé dodání, kvalitní výrobky, jsem opakovaně spokojená.
J Avatar autora Jana | 11.10.2020
Vše perfektní, rychlé dodání
T Avatar autora Tereza | 10.10.2020
Naprosto perfektní. Úžasný zboží i vydejni místo.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 10.10.2020
Děkujeme, přijďte zas.
R Avatar autora Romana | 6.10.2020
Super
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 6.10.2020
dík
A Avatar autora Abdalla A | 2.10.2020
Ano, jsem spokojen.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 2.10.2020
Děkujeme.
AA Avatar autora Abdalla Abdalla | 23.9.2020
Jsem spokojen, budu zde nakupovat i nadále.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 23.9.2020
Děkujeme.
RM Avatar autora Renata Méslová | 22.9.2020
poprvé jsem u vás nakoupila a jsem moc spokojená se všemi produkty krásně voní
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 23.9.2020
Děkujeme, to nás těši.
TJ Avatar autora Tereza Jenšíková | 6.9.2020
Velmi, vstřícný a přijemný přístup, zboží zasláno druhý den.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 23.9.2020
Děkujeme, ať se daří.
ZP Avatar autora Zuzana Pletkova-Hrozova | 21.8.2020
Skvela nabidka, kterou jinde nenajdete. Krome samponu Vatika kupuji tureckou kavu. Ted jsem ochutnala ruzovy sirup a tesim se az budou zas skladem datle
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 23.8.2020
Moc děkujeme za toto hodnocení a budeme se snažit do budoucna. Hezký den.
Avatar autora | 9.8.2020
+ Úžasná komunikace
+ Super místo
+ Skvěle ceny

RH Avatar autora Roman Hashim | 4.8.2020
Vynikající obchod. DOPORUČUJI
Avatar autora | 3.8.2020
+ příjemné prostředí, odborné doporučení a možnost seznámení se s produkty

Avatar autora (Administrátor) 30.10.2020
Dobrý den. Děkujeme za příznivou reakci a přijďte zas.
MJ Avatar autora Magda Jančová | 1.8.2020
Tak na tento krém nedám dopustit. Je úžasný jak konzistencí, tak vůní. Až mi dojde opět objednám. Děkuji.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 4.8.2020
To je milé, děkujeme.
PL Avatar autora Petra Laouici | 28.7.2020
Kupuji pravidelne od zubnich past, kremu i sampony s kondicionery. Maximalni spokojenost. Produkty jsou kvalitni, ihned k odberu. Mohu jen doporucit. Jiz se tesim na dalsi objednavku
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 4.8.2020
Jste vždy vítána. Děkujeme.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 62