Hodnocení obchodu

5,0 96 hodnocení
Přidat hodnocení
5
94x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora Barbora | 22.4.2021
Komunikace super, objednavka dorazila rychle, jsem spokojená
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 22.4.2021
děkujeme
MM Avatar autora Martina Mikulenkova | 17.4.2021
Moc spokojená. Příjemné ceny, rychlé dodaní a někdy i dárek navíc :)
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 22.4.2021
Jsme rádi.
P Avatar autora Petra | 10.4.2021
Jsem moc spokojená, výborné koření, kosmetika, vstřícnost obchodu. A děkuji za dáreček k nákupu, potěšil mě.
M Avatar autora Monika | 2.4.2021
Doteky orientu hodnotím veľmi pozitívne, som veľmi spokojná e-shopom, s celkovou ponukou výrobkov, ich kvalitou. Pani majiteľka je veľmi ochotná, príjemná, k zákazníkom má veľmi prijemný prístup. Výrobky sú určite v budúcnosti opäť zakúpim, aj kvoli flexibilite a ponúkanou kvalitou na e-shope.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 2.4.2021
děkujeme
K Avatar autora Krausová | 28.3.2021
Moc
L Avatar autora Lada | 18.3.2021
Spokojenost vědí co prodávají
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 18.3.2021
děkujeme
MH Avatar autora Marcela Hampejzová | 18.3.2021
Spokojenost s e-shopem, zboží, které jinde nemají.
JU Avatar autora Jarka Uherkova | 14.3.2021
Spokojenost, rychle odeslani. Vyborne koreni,datle a spousta dalsiho
VH Avatar autora Věra Hotopp | 12.3.2021
Zboží je velmi kvalitní. Paní Ing. Helena Trojanová je vstřícná, vše vysvětlí . Provedla jsem jíž 3 nákupy, doručení do druhého dne. Nákup vřele doporučují. Věra Hotopp.
V Avatar autora Valerie | 12.3.2021
Na 100% doporučuji milá vstřícná komunikace vše velmi rychle vyřízené velké plus je osobni vyzvednuti na pobočce :)
DA Avatar autora Daniela Attar | 5.3.2021
Velký výběr zajímavých produktů, milý přístup, vše v pořádku.
DL Avatar autora Denisa Levová | 5.3.2021
Úžasný, milý a osobní přístup k zákazníkům... Produkty postupně zkouším a musím říct, že jsem velice spokojena. Některé jsem si natolik oblíbila, že objednávám pravidelně. Moc děkuji a doporučuji. :)
I Avatar autora Iveta | 27.2.2021
Rychlé spolehlivé dodání, vše dobře zabalené, všechny ženy v rodině nedají dopustit na parfémovaná tělová mléka. Objednávám je opakovaně.
L Avatar autora LeNa | 27.2.2021
Doporučuji, rychlé dodání, skvělá komunikace, zajímavý sortiment. Vůně krásné a dlouho vydrží.
AR Avatar autora Alena Rolínková | 25.2.2021
Jsem moc spokojená paní velmi příjemná poradi, nádherné vůně
E Avatar autora Eliška | 12.2.2021
S obchodem jsem velmi spokojena. Nakupuji pravidelně. Rychle dodání. Milý přístup, nejlepší ceny a výběr.
SM Avatar autora Sean Miller | 10.2.2021
Hodne rychly obchod a maji, co hledam.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 10.2.2021
Děkujeme za pěknou recenzi.
SM Avatar autora Svetlana Margetová | 31.1.2021
Spokojná, pomoc s výberom a doručením. Rýchla komunikácia a milý priateľský prístup.
Avatar autora Milolava Špičáková | 30.1.2021
Nakupovala jsem poprvé a jsem spokojena za vstřícnost majitelky.Velice příjemná a ochotná.Přeji všem příjemný nákup Milča.
MG Avatar autora Marketa Sayedel Ghazel | 20.1.2021
Vždy nadmíru spokojená

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 97