Krásný den, je čas na dovolenou. I vy si ji zasloužíte. Ale nebojte, všechny objednávky vytvořené od 27.7. budou neprodleně vyřízeny po 3.8. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné léto.

Hodnocení obchodu

5,0 127 hodnocení
Přidat hodnocení
5
125x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
TK Avatar autora Tamara Krizova | 31.7.2021
Super
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 1.8.2021
děkujeme
LG Avatar autora Lucie El Gabbaniová | 22.7.2021
Perfektní, jako vždy )))
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 22.7.2021
moc děkujeme
Avatar autora Jitka Šubertova | 19.7.2021
Super
A Avatar autora Accenture | 18.7.2021
Kvalitní produkty za přijatelnou cenu a ještě k tomu vstřícny přístup :-)
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 18.7.2021
Děkujeme.
BB Avatar autora Barbora Buchtova | 15.7.2021
Kadidelnice došla trochu špinavá. Vůně mi vůbec nevoní
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 15.7.2021
Děkujeme za váš názor. Bachůry jsou lepší si očuchat dopředu, bohužel nejste z Prahy, u nás osobně byste si určitě vybrala z našich 10 druhů. Krásný den.
M Avatar autora Míša | 12.7.2021
Rychle doručení Žádné jiné problémy První nákup sice, ale spokojenost a určitě ne poslední objednavka
H Avatar autora Helena | 11.7.2021
velmi milá, ochotná paní...jsem spokojená
F Avatar autora Filip | 6.7.2021
většina zboží po expiraci- některé extra kousky 2 roky...
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 6.7.2021
Dobrý den pane Filipe, děkujeme za vaše hodnocení. Zboží po min. době trvanlivosti lze běžně nadále nakupovat ve slevě, bohužel korona s námi trochu zacvičila. Jaká položka je 2 roky po expiraci prosím?
A Avatar autora Ala | 2.7.2021
Ano, jsem spokojená, vše v pořádku.
E Avatar autora Eliška | 28.6.2021
Tento e-shop je jeden z nejlepších, z kterých vždy rada nakupuji, protože zboží vždy přijde rychle a skvěle zabalené. Paní majitelka já naprosto úžasná. Velký palec nahoru a všem moc doporučuji!!!
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 28.6.2021
Dobrý večer. Moc děkujeme za tak milá slova.
K Avatar autora Kamila | 27.6.2021
Zatím se mi podařilo nakoupit vždy osobně s paní majitelkou, která mi všechny produkty předvedla a řekla na ně její názor. Je to velmi příjemný přístup. Samozřejmě ne každý může navštívit v Praze osobně. Takže i nákup přes tento web je plně dostačující - informací je tady hodně. A když nevíte můžete si napsat o radu do níže nabízeného chatu. To je velké plus. Věnují vám péči a všechno co je potřeba pro spokojeného zákazníka. Určitě se budu vracet nakupovat nejen pro sebe, ale i pro mé okolí. Takže neváhejte a zkuste něco co ještě neznáte. Není potřeba pořád dokola kupovat jen to co máme stereotypně zažité. Je tady široká nabídka kvalitních produktů za skvělé ceny. Tomuto obchodu přeji hodně štěstí. InShaAllah Děkuji za hezký přístup.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 27.6.2021
Moc děkujeme za tak krásné hodnocení a jste vždy vítána. Krásné léto přejeme.
M Avatar autora Monika | 26.6.2021
jsem spokojená, všechno bylo v pořádku
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 26.6.2021
děkujeme
Avatar autora A. | 20.6.2021
Pěkný obchůdek, neotřelé zboží
Z Avatar autora Zuzana | 10.6.2021
Som veľmi spokojná. S obchodom, aj objednanými produktami. Komunikácia bola výborná, ďakujem ????.
M Avatar autora Monika | 6.6.2021
Bleskově odeslané zboží, naprostá spokojenost. Určitě obchod znovu navštívím.
KH Avatar autora Karel Hromada | 2.6.2021
Funguje bezvadně, rychle a spolehlivě, předání objednaného zboží probíhá v příjemné atmosféře.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 2.6.2021
Děkujeme za tak pěkné hodnocení. Krásný den.
Avatar autora Jiří Šimko | 25.5.2021
5
M Avatar autora Michala | 24.5.2021
Uzasne datle, rychla a skvela komunikace, doporucuji :)
Z Avatar autora Zahrah | 24.5.2021
Zboží, které není nikde jinde k sehnání. Skvělé ceny, rychlé doručení. Příjemná komunikace
J Avatar autora JAN | 22.5.2021
VELKÁ SPOKOJENOST, RYCHLOST, ŽÁDNÝ PROBLÉM, DOPORUČUJI
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 22.5.2021
Děkujeme.

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 128