POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! K vaší objednávce nad 1000 Kč dáváme tento týden pleťové mýdlo dle vašeho výběru zdarma jako dárek. Stačí ho připsat do poznámek k objednávce. NEVÁHEJTE. Děkujeme.

Hodnocení obchodu

5,0 35 hodnocení
Přidat hodnocení
5
34x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RH Avatar autora Roman Hashim | 4.8.2020
Vynikající obchod. DOPORUČUJI
MJ Avatar autora Magda Jančová | 1.8.2020
Tak na tento krém nedám dopustit. Je úžasný jak konzistencí, tak vůní. Až mi dojde opět objednám. Děkuji.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 4.8.2020
To je milé, děkujeme.
PL Avatar autora Petra Laouici | 28.7.2020
Kupuji pravidelne od zubnich past, kremu i sampony s kondicionery. Maximalni spokojenost. Produkty jsou kvalitni, ihned k odberu. Mohu jen doporucit. Jiz se tesim na dalsi objednavku
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 4.8.2020
Jste vždy vítána. Děkujeme.
SC Avatar autora Simona Chlumská | 19.7.2020
Dobrý den.Na váš internetový obchůdek jsem přišla úplně náhodou.Přípravky Vatika jsem předtím kupovala jinde,také v Praze,v kamenném obchodě nebo na Ezoteře. U vás mne zaujala především cena,která je pro mne velice přijatelná. Časem vyzkouším určitě i jiné přípravky.Objednávka vyřízena rychle,dodání do Zásilkovny.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 19.7.2020
Děkujeme a přejeme pěkné léto.
KV Avatar autora Kristýna Vránová | 12.7.2020
Děkuji za možnost nákupu především kosmetiky Vatika a přenádhernou vůní bakhooru přímo v centru Prahy! Pro milovníky "Arábie" tento obchůdek vřele doporučuji! A ještě hodnocení obchodu : rychlé vyřízení vaší objednávky, skvělá komunikace. Svoji objednávku jsem měla k vyzvednutí do 12 hod od objednání, prostě úžasné :)
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 12.7.2020
Bylo mi potěšením se s vámi seznámit a jste vítána kdykoliv. Krásné léto.
DH Avatar autora Dana Hélová | 3.7.2020
MG Avatar autora Marketa Sayedel Ghazel | 18.6.2020
Uzasne, kvalitniii produkty. Rychle dodani.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 18.6.2020
Dobrý den, to nás těší a přijďte zas.
KS Avatar autora Kristýna Sobolová | 7.6.2020
Vždy výborná komunikace, rychlé dodání. Doporučuji všem a děkuji.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 7.6.2020
I my děkujeme a budeme se těšit na příště.
IM Avatar autora Ingrid Metzner | 3.6.2020
Jsem spokojená
AP Avatar autora Anděla Procházková | 29.5.2020
Jsem velice spokojena. Rychlé dodání. Krásné vůně.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 29.5.2020
Moc děkujeme.
JS Avatar autora Jan Semecký | 27.5.2020
Obchod doporučuji. S paní inženýrkou je skvělá domluva. Rychlé jednání. Děkuji
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 27.5.2020
Děkuji.
HH Avatar autora Hana Hammdan | 19.5.2020
Skvělý obchod se skvělým zbožím, úžasnou komunikací a ochotou při řešení problému.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 19.5.2020
Dobrý den. Jsme rádi, že jsem mohli posloužit. Budeme se těšit na další objednavku. Hezký den.
IS Avatar autora Iva Steinhauserova | 19.5.2020
VELMI DOBRÉ SLUŽBY
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 19.5.2020
Mnohokrát děkujeme a přejeme pěkný den.
MK Avatar autora Michaela Krivankova | 15.5.2020
Rychle doručení vse v poradku. Sampon a maska super ????
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 15.5.2020
To je milé, děkujeme a přejeme pěkný víkend.
ME Avatar autora Miroslava Elfeky | 14.5.2020
Osobný odber vždy super.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 15.5.2020
Děkujeme, budeme se opět těšit.
AK Avatar autora Antonín Kutlák | 7.5.2020
Naprostá spokojenost.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 8.5.2020
Dobrý den. Velmi nás potěšila vaše reakce. Krásný prodloužený víkend a budeme se těšit příště.
JD Avatar autora Jan Dvořák | 22.4.2020
Velmi, dobré ceny, rychlé dodání.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 15.5.2020
Dobrý den, mockrát děkujeme za příznivou recenzi.
ZZ Avatar autora Zuriiat Zalimkhanova | 20.4.2020
Kvalitní zboží, rychle dodání.
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 20.4.2020
Dobrý den, moc nás těšilo.
Avatar autora Alexandra Šlajsnová | 15.4.2020
Perfektní komunikace a péče o zákazníka, rychlá dodací lhůta. Nemohu jinak, než plně chválit :)
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 15.4.2020
Dobrý den paní Šlajsnová. Budeme se snažit i do budoucna.
JL Avatar autora Jana Layerová | 7.4.2020
Super ceny za kvalitní zboží, velmi příjemné osobní jednání. Doporučuji!!
DO Avatar autora Doteky orientu (Administrátor) 15.4.2020
Mnohokrát děkujeme. Moc nás těšilo.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 36