Vážení zákazníci, pokud máte zájem o zaslání testovací sady 5ti ovoněných papírků, nabízíme zaslání k Vaší objednávce. Stačí jeden objednaný parfémek a my Vám k tomu přidáme testovací proužky, abyste získali bližší představu o sortimentu. Napište nám to do poznámky k objednávce nebo v čase vytvoření objednávky si zavolejte 720973159. Oznamujeme změnu adresy skladu od 1/6/2025 na Kolbenova 917/5d, Praha 9, 19000. 13/8/2025 máme výjmečně zavřeno.

Ciloglu Bulgur 1 kg hrubý tmavý

79 Kč –12 %
jx2pd3qz
79 Kč –12 % 69 Kč
Skladem (>1 ks)
Můžeme doručit do:
15.8.2025

Bulgur je předvařená nalámaná celozrnná pšenice. Předvaření výrazně usnadňuje jeho použití v kuchyni. Využití je opravdu široké a přidat se dá prakticky do čehokoli. V české kuchyni se nejčastěji využívá do nádivek, karbanátků a polévek, či jako prostá příloha.

Země původu: Turecko

SkladováníSkladujte v temném, chladném a suchém místě. Chraňte před slunečním zářením.

Nutriční hodnoty ve 100g: 1537kJ , Tuk 1.1g, z toho nasycených 0.3g, Sacharidy 73g, z toho Cukry 2.3g, Bílkovina 13g, Sůl 0,10g

 

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
DOPRAVA ZDARMA
nad 1 800 Kč
PORADENSTVÍ
PORADENSTVÍ
osobně/online
OSOBNÍ ODBĚR
OSOBNÍ ODBĚR
v Praze
DOVOZ PRODUKTŮ
DOVOZ PRODUKTŮ
přímo ze SAE a dalších zemí

Detailní popis produktu

Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší. 

Složení: Hrubě mletá pšenice. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů, vajec a sezamu.

Alergeny: Lepek

Hrubý bulgur: ideální pro teplé přílohy, pilafy, dušená jídla, má výraznější texturu a po uvaření drží strukturu podobnou rýži.

Ciloglu hrubý bulgur je ideální pro přípravu různých pokrmů. Tento produkt, oblíbený v turecké kuchyni, je bohatý na vlákninu a snadno se vaří. Bulgur skvěle doplní saláty, pilafy nebo polévky, čímž přináší do vaší kuchyně autentické chutě.

Pro přípravu Ciloglu hrubého bulguru existuje několik jednoduchých způsobů:

  1. Vaření: Do hrnce přidejte bulgur a nalijte vodu (v poměru 1:2,5 až 3). Můžete také bulgur osmahnout na oleji nebo másle před vařením, což mu dodá lepší chuť. Vařte přiklopený asi 12–15 minut, dokud nezměkne.

  2. Spaření: Pro rychlou přípravu můžete bulgur zalít horkou vodou nebo vývarem (opět v poměru 1:2,5 až 3) a nechat nabobtnat po dobu přibližně 10 minut.

Skladování: Uchovávejte na suchém a chladném místě, chráněné před vlhkostí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz