Důležité upozornění. S politováním řešíme část našeho sortimentu. Mohli jste si na webu všimnout, že více produktů zmizelo. Je to opravdu zapeklitá situace a je nám líto, že v současné době se sortiment musel takto zúžit. Není to naše vina. Je to z nařízení EU a bylo naší povinností tyto produkty stáhnout z prodeje. Řešíme to a snažíme se co nejrychleji situaci zvládnout. Děkujeme za Vaši trpělivost. Je možné se kdykoliv na nás obrátit s Vašimi dotazy. Ještě jednou se omlouváme, držte nám palce, Doteky orientu.
 

Gold Medal Ghee 400 g

 

Přepuštěné máslo ghee 400 g.


Přepuštěné máslo ghee je vyrobené z kravského mléka. Je vyrobeno podle tradičního receptu z 100% kravského mléka.
Ghee, přepuštěné máslo se používá k vaření v oblasti Indie a okolí jako zdravější a chutnější varianta kuchyňských olejů už více než tisíciletí. Ghee máslo je produkt, který má všechny vlastnosti kvalitního másla.
Obsahuje betakaroten a vitamíny A, D, E a K, neobsahuje bílkoviny.
S ghee můžete péct, vařit a máslo je chutné i s chlebem. Ghee je dobré pro zdraví. Mezi jeho pozoruhodné vlastnosti patří antimikrobiální a antivirové vlastnosti. Kromě toho má ghee pozitivní vliv na mozkovou funkci a také podporuje správné fungování trávícího traktu a kardiovaskulárního systému.

Ghee je známé rovněž v ajurvédě, která klade velký důraz na používání ghee pro jeho léčebné vlastnosti. Ghee, pokud se používá s jinými léčivými bylinami, pomáhá v správném fungování našich těl, ale také pomáhá léčit četné nemoci.

Složení: mléčný tuk. Výživové ukazatele ve 100 g výrobku: energetická hodnota 3700 kj/900 kcal, tuky 100 g, z toho nasycené 70 g, nasycené sacharidy <0,5 g, z toho cukry <05 g, vláknina 0 g, bílkoviny < 0,5 g, sůl < 0,5 g. Výrobce: Royal VIV Buisman Nizozemí.

Vhodný pro vegetariány. Neobsahuje žádnou laktózu. Skladování: Skladujte v chladničce a mimo dosah dětí.

Dostupnost Skladem (>1 ks)
250 Kč
   
Kód produktu 1525
Kategorie Přírodní tuky a oleje
 

Složení: 99,8 mléčný tuk, 0,2% vlhkost

Spotřebujte nejlépe do: 13.1.2024

Vyrobeno v Nizozemí.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: